Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: thief (11.08.17 22:01 ), lest 3358 ganger
Ticker: IOX

RE^1: IOX hva holder på å skje her?????eier selger seg ned??

skjønner folk blir forbanna når kursen raser,når det egentlig lå til rette for en real oppgang og de som var inne hadde gjort en riktig beslutning.Men så blir de snytt for 10kr+som burde kommet etter vikingobekreftelse,da canacol så ødelegger.

Ikke noe iox kan noe får,de har gjort alt etter planen og helt klart bestått.Så kommer prikken over i`en i dag med enda et massivt kursfall pga frison utsettelse,som heller ikke iox kan noe får.At folk ikke tror på at det er været sin skyld at de ikke har kommet i gang er bare tullete.Så i utgangspunktet har iox kommet langt på vei i riktig retning og levert varene,men aksjonærene har ikke blitt belønnet,ENDA!Så da forstår jeg frustrasjonen.Derfor mange kastet aksjene,og vi tålmodige kunne plukke de opp,og regner med det blir flere.