Det nye forumet finner du her

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte. E-post adressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.

E-post adressen er ikke gyldig. Vennligst legg inn på nytt.

KommentarE-post adresse:
Innlegg av: jularbo (15.02.17 14:14 ), lest 955 ganger
Ticker: KIT

RE^1: KIT -2017


Kitron-sjefen: Vi lykkes med strategien

Kitron har mottatt en ordre på 120 millioner kroner fra Kongsberg Defence Systems på militært kommunikasjonsutstyr.


Artikkel av: John Inge Seljehaug
15. februar 2017 - 12:16
Utstyret som skal leveres, er knyttet til en kontrakt for leveranser til Kongsbergs portefølje av prosjekter innen kommunikasjonsutstyr. Det opplyser selskapet i en børsmelding onsdag.

I henhold til denne kontrakten vil Kitron levere ulike kommunikasjonsprodukter, utstyrssett, tekniske tjenester og testutstyr.

- I tråd med Kitrons strategi om å øke inntektene fra tjenestesalg, har vi de senere årene jobbet tett med Kongsberg for å utvide samarbeidet til å omfatte støtte og tjenester til Kongsbergs kunder. Denne ordren viser at denne strategien har lykkes, og det styrker ytterligere det nære samarbeidet mellom Kongsberg og Kitron, sier Hans Petter Thomassen, administrerende direktør i Kitron Norge.
Kontrakt verd 120 millioner

Produksjon og tekniske tjenester vil bli levert av Kitron i Arendal. Kontraktens omfang har en estimert verdi på 120 millioner kroner, og leveransene vil finne sted fra 2017 til 2020.

- Kitron og Kongsberg har et sterkt og profesjonelt samarbeid, og dette sikrer fortsatte leveranser av kommunikasjonsutstyr i verdensklasse til våre kunder. Begge selskapene må være i forkant i konkurransen, og de motiverte menneskene vi har, gjør dette mulig.

Frank Stølan i Kongsberg Defence Systems er også fornøyd med samarbeidet.

- Kitron og Kongsberg har et sterkt og profesjonelt samarbeid, og dette sikrer fortsatte leveranser av kommunikasjonsutstyr i verdensklasse til våre kunder. Begge selskapene må være i forkant i konkurransen, og de motiverte menneskene vi har, gjør dette mulig, sier Stølan.